Salı , 19 Mart 2024

HAYRABOLU PROJESİNDE SONA GELİNDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği önemli ve fark yaratan projelerinden biri olan Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi’nin %92’sinin tamamladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve sona gelinen proje kapsamında  inşaatı devam eden otoparkın açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tesisin inşaat ve peyzaj çalışmalarında sona gelindiğini belirterek; “Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkımızı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenleyeceğimiz açılış töreni ile Hayrabolulu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Projemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

PROJE KAPSAMI Projede 1.bodrum katta su deposu, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, depolar, erkek ve kadın tuvaleti, 77 araç kapasiteli otopark, bisiklet ve motosiklet alanı bulunuyor.  2.ve 3. bodrum katta depolar, personel odası, toplamda 181 araç kapasiteli otopark, bisiklet ve motosiklet park alanı bulunan projenin toplam araç kapasitesi 258’dir. Meydan alanında; konser ve tören alanı ile açık oturum alanları yer alırken bitkiler ve süs havuzları gibi peyzaj öğeler de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın