Perşembe , 28 Mart 2024

NKÜ HEYETİNİN ALMANYA ZİYARETİ

   NKÜ Rektörü Osman Şimşek; daha önce ikili işbirliği protokolü yapılan Almanya’nın Nordrhein Westfalen Eyaleti’nde bulunan Rhein-Mass Berufskolleg Eğitim Kurumunun Müdürü Hans-Joachim Kornblum, Rhein-Mass Berufskolleg Willich Müdürü Annett Richter, Rhein-Mass Berufskolleg Nettetal Müdürü Rudi Wilmen ziyaret etti.

     Bu ziyarete Rektör Osman Şimşek’le beraber Rektör Yardımcısı İsmail Yılmaz, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Erasmus Koordinatörü H. Ersin Şamlı ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Erdal Kılıç katıldı

     Şimşek ve beraberindeki heyet; okulların eğitim alanları ve atölyelerinde incelemelerde bulunmuş, işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla eğitim ve staj olanakları, öğrenci değişimi konularında bilgi paylaşımı yapıldır. Program kapsamında ziyaret edilen; DEULA’da (Alman Tarım Okulu, Kempen) incelemeler yapan heyete kurum Müdürü Dr. Karl Thoer kurumla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

   Kurumlara yapılan ziysret ve incelemeler sonrasında programda bulunan Viersen Bölgesi Kaymakamı Dr. Andreas Coenen, Nettetal Belediye Başkanı Christian Wagner ile yapılan görüşmelerde NKÜ hakkında bilgi verildi ve bölgede bulunan eğitim kurumlarıyla olan işbirliğinin önemi vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın