Cumartesi , 27 Nisan 2024

AKGÜN TRAP TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa’da gençlerin ve spora gönül vermiş her yaştan sporcunun önünü açarak verdiği destekleri, spora yaptığı yatırımları başarıya dönüştürmeye devam ediyor. Birçok branşta tam 828 lisanslı sporcuya sahip olan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, mücadele ettiği hemen her branşta ülke ve bölge çapında katıldığı turnuvaların en iddialı kulüpleri arasındaki yerini koruyor.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından, 2-4 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye Trap (Atıcılık) Şampiyonası’nda, 150’den fazla sporcunun mücadele ettiği Büyük Erkekler kategorisinde tüm rakiplerini geride bıraktı. 125 atışın 111’inde isabet sağlayarak 6 finalist arasına adını yazdıran Zafer Akgün, final müsabakalarında da 25 atışlık seride 23 isabet kaydederek altın madalyanın sahibi oldu. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Zafer Akgün, aynı zamanda kendi branşında 125’te 125’lik performansla Türkiye rekorunu da elinde bulundurması ve yarışmada aldığı altın madalya ile Tekirdağ’ın gururu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın