Cumartesi , 27 Nisan 2024

HENTBOL TAKIMININ ZİYARETİ

1967 yılından bu yana Tekirdağ ismini sportif faaliyetlerde gurur ve başarıyla taşıyan Tekirdağspor Kulübü, futbolun yanı sıra Hentbol alanında da takım kurarak farklı branşlarda Tekirdağ’ın adını duyurmayı hedefliyor.

Tekirdağspor Kadın Hentbol Takımı, 3 Ekimde oynayacağı 7 Mart Artvinspor maçının hazırlıkları için 13 Kasım Stadında yaptığı antrenmanın ardından Takım Antrenörleri Tarık Mutlu ile birlikte ziyaret ettikleri Rumeli İskelesi’nde bulunan Tekirdağspor Store mağazasını yee ni açılan İskeleyi çok beğendiklerini söyledi.

Oyuncular antrenman hazırlıklarını adeta bir hentbol maçında oynuyormuş gibi gerçekleştirdiklerini belirterek; “Önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynama hedefi ile çalışmalarımıza başladık. Bu doğrultuda da kondisyonerimiz ile birlikte sıkı bir antrenman programına başladık. Güzel sonuçlar elde ettik. Tarık hocamız ve Mustafa hocamızın destekleri ile önümüzdeki sezon Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. Antrenör Mutlu, Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek şunları söyledi;  “Ekibimiz ile birlikte sıkı bir çalışma programı içinde ligde başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Gelecek sezon Süper Lig’de oynama hedefi ile şehrimizin adını en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Güzel bir sezon geçireceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın