Cuma , 26 Nisan 2024

ÖZCAN’IN 2. SEÇİM BÜROSU

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Cumhuriyet Meydanı Atıcılar iş Merkezindeki 2. seçim bürosunu törenle hizmete açtı. Açılış törenine; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali  Gümüş, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin ve partililer katıldı.

Seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, seçimlerde ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek şunları söyledi; “Demokrasimizin vazgeçilmezi seçimlerdir. 14 Mayıs tarihinde genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz.   Süleymanpaşa İlçesi’nde üzerimize düşün görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.   Milletimiz 21 yıldan bu yana partimizin kurumsal kimliği üzerinden adaylarımıza ciddi manada teveccüh gösteriyor.   Biz Milletimizin güvenine layık olmaya çalışıyoruz.  Daha fazla Milletvekilimizi Ankara’ya göndermek için ciddi bir çalışma yürütüyoruz.”

“MİLLETİMİZİN BEKA MESELESİ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Genel seçimin önemine vurgu yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü; “çimler ülkemizin kazanımlarını koruyacağı, Milletimizin beka meselesi olarak görüyoruz.   AK Parti İktidarı döneminde en önemli kazanımız Milletimizin birlik ve beraberliği oldu. Cumhurbaşkanımızın hedeflerine baktığımızda başta Milli Savunmadaki bağımsızlığımız ardında Enerjideki bağımsızlığımız ile birlikte tam bağımsız güçlü bir Türkiye adımlarını 2023 yılı itibariyle atmış olacağız. Tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs günü iradelerini ortaya koyacağına inanıyorum.”

“İNŞALLAH ZAFER KARARGÂHLARIMIZ OLUR” AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali  Gümüş, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini kazanmaları taktide, zaferi bu seçim bürolarında kutlayacaklarını belirterek; “14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı ile beraber Milletvekilliği seçimlerine gidiyoruz.  Girilmedik kapı, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan hızlı bir şekilde 21 yıldır bu teşkilatlarda görev yapan kardeşlerimizle beraber el ele, gönül gönüle, bu seçimde adaylarımızın yanında olacağız. Seçimi zaferle neticelendireceğiz.  Seçim büroları önce seçim, sonra inşallah zafer karargâhlarımız olur” dedi.

“LİSTEMİZ RAKİPLERİ İLE MUKAYESE EDİLEMEZ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili 1. Sıra Adayı Mestan Özcan, AK Parti Milletvekili adaylığı sıralamasının çok ince hesaplarla oluşturulduğuna vurgu yaparak şöyle dedi; “Önemli bir seçime gidiyoruz.  Geçmiş dönemlerde Tekirdağ’ın gelişimine katkı sağlayan çok önemli  Milletvekillerimiz var.  Başta TBMM  Başkanımız Mustafa Şentop olmak üzere, Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e bu süre içerisinde kattıkları değerlerden dolayı teşekkür ediyoruz.  Milletvekilimiz Çiğdem Koncagül aday olarak devam edecek. İnşallah tecrübeleri bize de ışık olacak.  Zorlu bir 3 hafta geçireceğiz.  11 ilçenin tamamında izimiz olacak.  Gittiğimiz her yerde büyük tevehhüm  görüyoruz.  Bizim güzel bir listemiz var.  Şehrin kendi içerisinden çıkardığı değerleri öne koyan bir liste oluşturuldu.  Listenin çok ince hesaplarla yapılarak oluşturulduğu bakınca görüyor.  Listemiz rakipleri ile mukayese edilemez.  Her biri kıymetli 8 adayımız var.  İnşallah Tekirdağ’da 1. Parti oluruz.  Çok daha fazla milletvekili çıkartırız.  Cumhurbaşkanımız Allah’ın izni ile yine başımızda olacak. Tekirdağ’da inşallah gereğini yapacak.  Seçim ofisimizde bize yardımcı olan Atıcılar Ailesine teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından Seçim bürosunun açılış kurdelesini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali  Gümüş, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan eşi Güniz Özcan ile birlikte keserek açılışını yaptılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÖZCAN’IN ERGENE SEÇİM BÜROSU

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Ergene Seçim ve İrtibat Ofisi’ni açtı. …

Bir yanıt yazın