Salı , 19 Mart 2024

CHP İLÇE YÖNETİMİ NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

     CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri görevden alındı. Görevden alınmayla ilgili olarak edindiğimiz bilgiye göre; Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri; CHP Genel Merkezi’nin talebi doğrultusunda İl Başkanı Şeref Çetin tarafından görevden alındı.

   7 Haziran seçimlerinde Çorlu ve Tekirdağ İlçe Başkanları önseçim istedikleri için görevden alınmışlar. Çorlu yönetimi daha önce görevden alınmış ancak Süleymanpaşa’nın görevden alınması yetişmediği için bugüne kalmış. Ön seçim isteyen ilçelerin başkan ve yönetimleri görevden alınmış. Bu görevden alınmayı; İl başkanının yazısı ile merkez görevden almış. İl Başkanı Şeref Çetin’de CHP Genel Merkezi’nin talimatını yerine getirmiş.

   Uysal’ın yerine CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevine atanan Cenk Boduç’la ilgili 7 Haziran seçimlerinde İl Bilişim Sorumlusu ve Seçim Koordinatörü iken yaptığı ile ilgili olarak anlatılan; 7 Haziran seçimlerinde İl Bilişim Sorumlusu ve Seçim Koordinatörü Başkanıymış. Yani 11 ilçenin seçim tutanaklarının ile bildirilmesi ve sisteme girilmesinden sorumlu kişiymiş. Ancak bu sorumlu kişi sabah oyunu kullanarak tatile gitmiş.

     CHP Genel Merkezi bu kişiye tüm gün ve gece ulaşamamış. Ona ulaşamayınca seçimde görev verilen diğer partililerle görüşmüşler. Ödül olarak ta ilçe başkanı yapılmış.

ÇETİN “ALIN DİYE YAZMADIM”

   Konu hakkında telefonla arayarak görüştüğümüz CHP İl Başkanı Şeref Çetin; “Ben; alın diye yazı yazmadım. Telefonda da başka bir şey söyleyemem” dedi.

CENK BODUÇ’UN YAZISI

     CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevine atanan Cenk Boduç mail olarak gönderdiği yazısında şunları söylüyor; “Üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Amacımız ülkemizin içinde bulunduğu zorlu dönemde, Demokrasimizi ve Cumhuriyetimizi korumak ve güçlendirmek için sonuna kadar mücadele etmek olacaktır.

Bu kutlu görevi devraldığımız İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza partimize verdikleri emekler için, teşekkür ederim.”

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

   CHP Süleymanpaşa İlçe’sinin yeni yönetim listesi: Başkan; Cenk BODUÇ

İlçe Yönetim Kurulu; İlker Yağcıoğlu, Neşat Taşkın, Hüseyin Aslan, Nurten Yontar, Melike Sezgün, Göker Gün, Ali Engin, Özgür Taşmerdivenli, Eray Kara, İsmail Öztürk, Abdullah Ersin, Süleyman Mutlu, Akın Gülbahar, Erdem Güleryüz, Ömer Erman Akçan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir cevap yazın