Cuma , 26 Nisan 2024

İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ile birlikte Covid-19 tedbirleri kapsamında sadece anaokulların, 1. sınıfların ve özel eğitim sınıflarının eğitime başladığı Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu’nda ilk ders çalarak yüz yüze eğitimi başlattı.  

Okulu gezerek  öğretmen ve öğrencilerin yaptığı etkinlikleri izleyen Vali Yıldırım, yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Okul Müdürü Adil Eren’den okulda alınan Covid-19 tedbirleri ile ilgili bilgi alan Vali Yıldırım, tedbirlerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, tedbirlere azami ölçüde dikkat edilmesi talimatını verdi. Velilerle de konuşan Vali Yıldırım; “Çocuklarımız büyüyecek bizlerin yerini alacaklar. Onlar ülkemizin geleceğini inşa edecekler. Allah çocuklarımızı sizlere, vatana, millete bağışlasın. İnşallah bu günleri el birliğiyle atlatacağız, normal eğitim-öğretim hayatına döneceğiz. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı hayırlı olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın