Cumartesi , 27 Nisan 2024

CAFE’MM AÇILDI

Mehtap ve Meral kardeşler evden catering olarak yaptıkları işi bu kez dükkâna taşıyarak insanların beğenisine sundular. Lise Caddesi’nde Cafe’mm adını verdikleri küçük ve samimi bir yer açtılar. İsmindeki 2 M’yi kardeşlerin isimlerinin baş haflerinden alan Cafe’MM’in açılışının AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanmapaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ile birlikte açtılar. Açılışa Süleymanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Baran, Bülent Değirmenci ile aile yakınları ve davetliler katıldı.

Firma ortağı Mehtap İLHAN’a neden böyle bir yer açtığını sorduğumuzda; “Ben, mutfağı ve yemek yapmayı çok seviyorum. Ürettiğim bilinen ve değişik tatları insanlarla paylaşmak istedim. Daha önce evden yürüttüğüm bu çalışmayı ticarethane açmaya dönüştürdüm. Amacım, insanlara el ve ev lezzetlerini tanıtmak ve tattırmaktır. Kültürümüzden gelen lezzetlerle ve ev yemekleriyle buluşmak isteyenleri cafemize davet ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Cafenin açılışında yaptığı konuşmada özetle şöyle dedi; “Ben önce Allah bol ve bereketli eylesin, iş yeriniz hayırlı olsun diyorum. Bu ortamda, ülkemizde ve dünyada ekonomi bu durumdayken işyeri açmak cesaret ister. Mehtap kardeşimizi ben cesaretinden dolayı kutluyorum. Elinizin lezzetli olduğunu biliyoruz. Dilerim bu lezzetleri tatmak için gelirler; ben de geleceğim. Hayırlı olsun diyor ve açılışı yapıyorum.”

İki başkan birlikte kurdelesini keserek açılışını yaptıkları cafeyi partililerle birlikte gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

CAFE’MM’i açan Mehtap ve Meral kardeşlere; iş yerlerinin hayırlı, kazançlarının bol ve bereketli olmasını diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİN SOFRANIN MİSAFİRİ

Süleymanpaşa Belediyesi, Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışı ile her gün bin ihtiyaç sahibi vatandaşın evlerine titizlikle …

Bir yanıt yazın