Salı , 19 Mart 2024

ALBAYRAK NKÜ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

     NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nin belirli periyotlarla düzenlediği ve kentin yöneticilerinin yer aldığı söyleşi programlarının son konuğu olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Yaşam Becerileri” konulu söyleşide öğrencilerle bir araya ageldi.

   NKÜ öğrencilerine kendi hayatından kesitler sunan, yaşadığı ve edindiği deneyimlerini aktaran Albayrak; “Belediye Başkanı olarak doğduğum büyüdüğüm yere hizmet etmek hep ideallerim arasında vardı. Bu ideali Tekirdağ’ın ilk ve kurucu büyükşehir belediye başkanı olarak gerçekleştirmek nasip oldu. Halkımız bu kutsal görevi bize layık gördü. Hayatım boyunca birçok zorluk yaşadım. İş hayatında önemli engellerle karşılaştım ama hiçbir zaman yılmadım. Size ilk ve en önemli tavsiyem yılmayın, inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin ve çok çalışın.

   Siz bizim yaşadığımız döneme göre çok daha şanslısınız. Şimdiki imkânlar, şimdiki teknoloji bizim zamanımızda yoktu. Bunları çok iyi değerlendirin. Ve her zaman çok çalışın. Ben çalışanlarıma her zaman şunu söylerim: “Sabah işe gelirken saate bakın ama akşam işten çıkarken saate bakmayın.” Biz göreve geldiğimizden bu yana Tekirdağ için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Tekirdağ’ı yaşanabilir ve insanların yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Ama bu hemen olabilecek bir şey değil. Biz Tekirdağ’ı, İstanbul’un arka bahçesi olmaktan çıkarıp Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı yapmayı kendimize hedef olarak belirledik.

   Gelecekte bizim yerimizde sizler olacaksınız. Kendinize mutlaka hedefler koyun ve koyduğunuz hedef doğrultusunda yılmadan çalışın. Unutmayın ki; “insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir” dedi.

   Konuşmasından sonra üniversite öğrencilerinin sorularını cevaplayan Albayrak’a söyleşi sonunda günün anısına plaket verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın