Cumartesi , 27 Nisan 2024

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını Kulüp Başkanı Mülayim Kuru ile birlikte başından sonuna kadar izledi. Tekirdağspor’un son dakika golü ile 2-1 kazandığı müsabaka sonunda Başkan Yüksel, Kulüp Başkanı Kuru’yu tebrik etti.

Başkan Yüksel, Tekirdağspor’un liderliğe yükseldiği galibiyet sonrası yaptığı açıklamada;  “Bugün Namık Kemal Stadı’nda, Tekirdağspor’umuzun bu hafta kendi evinde ağırladığı Fethiyespor karşılaşmasını izledik. Heyecan dolu bir maç oldu. Son dakikada gelen gol bizi son derece sevindirdi. Sezona çok iyi başlayan Tekirdağspor’umuzun başarısında başta kulüp başkanımız Mülayim Kuru olmak üzere emeği bulunan herkesi tebrik ediyor, bu başarıların devamını diliyorum” dedi.

PEHLİVANI ZİYARET Karşılaşma sırasında Tekirdağspor’dan Hakan Pehlivan, girdiği ikili mücadelede sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Müsabakanın hemen ardından Pehlivan’ın tedavi altına alındığı hastaneye geçen Başkan Yüksel, sporcunun sağlık durumu ile ilgili doktorlardan bilgi aldı. Başkan Yüksel, Pehlivan’ı ziyareti sonrasında şunları söyledi; “Hakan kardeşimizin yaşadığı sakatlık hepimizi derinden üzdü. Kendisini hastanede ziyaret ederek moral vermek istedim. Kardeşimizin bir an önce iyileşerek sahalara dönmesini diliyorum. ”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AKGÜN TRAP TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa’da gençlerin ve spora gönül vermiş her yaştan sporcunun önünü açarak verdiği destekleri, …

Bir yanıt yazın