Cumartesi , 20 Nisan 2024

BÜYÜKŞEHİR AFET KONTEYNERLERİNİ ARTTIRIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ın deprem bölgesinde yer aldığı gerçeğinden hareket ederek olası bir depreme hazırlık için titizlikle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yeni 10 adet afet konteyneri alarak ilçelerimizde belirlenen noktalara yerleştirdi.

Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Marmara Ereğlisi, Şarköy ilçeleri ile Sultanköy, Kumbağ ve Hoşköy mahallelerine gönderilen deprem afet konteynerlerinde olası bir afet durumunda vatandaşlarımızın ilk anda müdahale için kullanabilecekleri ilkyardım malzemeleri, jeneratör, kazma, kürek, hilti vb. gibi materyaller bulunuyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın deprem bölgesinde olduğu bilinciyle çalışmalarını yönlendirdiklerini belirterek; “Olası bir depreme hazırlıklı olma adına Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme dairemiz, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Afet sonrası ilk müdahale için ihtiyaç duyulan her türlü malzemenin yer aldığı afet konteynerlerinden 10 adet daha alarak ilçelerimizde belirlenen noktalara yerleştirdik. Toplamda 25 konteynerimiz şuanda hazır durumda. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da her alanda insan odaklı hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın