Cuma , 19 Nisan 2024

ÇORBA İÇMEYE BEKLERİZ

   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Köprübaşı, Cengiz Topel Meydanı ve Değirmenaltı Mahallesine koyulan ikram çeşmelerinden yazın soğuk su akıyordu. Yazın sona ermesi nedeniyle bu ikram çeşmelerinden artık sıcak çorba akacak.

   İkram çeşmelerinden; Cengiz Topel Meydanı ve Köprübaşı mevkiinde 06.00 – 09.00, Değirmenaltı Mahallesinde ise 06.30-09.30 saatleri arasında okula giden öğrenciler ve işe giden vatandaşlar için sıcak bir çorba içme imkânı sağlanmış olacak.

   İkram çeşmeleri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “’ İkram çeşmelerimizden yaz ayı boyunca sıcak havalardan bunalan vatandaşlarımızı serinletmek adına soğuk su ikramı yapıldı. Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde havaların soğuması ile birlikte geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimize ve sabah erken saatlerde işlerine giden işçilerimize çorba ikramına başladık. Kentin 3 ayrı noktasına koymuş olduğumuz ikram çeşmelerimiz Süleymanpaşalı vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın