Salı , 19 Mart 2024

EŞKİNAT “VATANDAŞIN KARARRINA SAYGILIYIZ”

   Süleymanpaşa Belediye’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında yapıldı. Yoklama ve gündem maddelerinin okunmasıyla başlayan toplantıda dört gündem maddesi görüşülüp oylandı.

   Eşkinat meclis toplantısının kapanış konuşmasında 1 Kasım Genel Seçimleriyle ilgili şunları söyledi: “Ülkemiz bir genel seçim geçirdi. Umarım ülkemiz için hayırlı olur. Vatandaşlarımız tercihini yaptılar. Demokrasiye saygılı olan her insan gibi bizlerde bu karara saygılıyız. Umarım vatandaşlarımız haklı çıkar. Bu kurulacak olan hükümet ülkenin sorunlarını en kısa sürede çözer. Hepimiz daha esenlik içerisinde yaşarız. Ben seçimde emek veren bütün arkadaşlarımıza demokrasiye yaptıkları katkı için teşekkür ediyorum. Gerçekleşen seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Aralık ayı olağan meclis toplantısının 2 Aralık 2015 Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Meclis salonunda yapılacağının açıklanmasıyla toplantı sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın