Perşembe , 25 Nisan 2024

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

IMG-20151230-WA0004   Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulu, Okul – Aile Birliği Yönetim Kurulu Özdemirler-1 Düğün Salonunda Okul yararına 27/12/2015 tarihinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda velileriyle Zübeyde Hanım Huzur Evinde kalan yaşlıları buluşturdu. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı sonrasında çocuklar palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

   Çocuklarının coşkusuna velilerde müzik eşliğinde katılarak birlikte eğlendiler. Birbirleriyle gönüllerince sohbet eden ve eğlenen veliler toplantıdan memnun ayrıldılar.

   Düzenlenen toplantı hakkında Süleymanpaşa Okul Aile Birliği Başkanı Özay Ceylan: “Süleymanpaşa İlkokulu Okul-Aile Birliği’nin almış olduğu 19.11.2015 tarih ve 99 Nolu Karar gereğince bugün bu kahvaltılı toplantıyı düzenledik. Toplantımıza velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Toplantımıza Zübeyde Hanım Huzur Evi’nde kalan yaşlılarımızı da davet ettik. Bugün birlikte olalım istedik.

   Kahvaltıdan sonra çocuklarımız palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Coşkuya velilerimizde müzik eşliğinde katılarak hem eğlendiler hem de gönüllerince sohbet ederek değişik bir gün yaşadılar.

   Etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan başta velilerimiz olmak üzere tüm yönetici ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın