Cuma , 29 Mart 2024

MARMARA DENİZİ SEMPOZYUMU YAPILACAK

   Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ün moderatörlüğünü yapacağı 2. Marmara Denizi Sempozyumu 22-23 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde yapılacak.

Sempozyumda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da konuşmacı olarak yer alacak ve kendi şehirleri ile Marmara Denizi’nin ilişkisi konusunda sunum yapacaklar. Sempozyumun Marmara Denizine kıyısı olan büyükşehirler ve Marmara Denizi’nin geleceği için son derece önemli olduğunu altını çizen Başkan Albayrak, sempozyumda Tekirdağ’ı da en iyi şekilde temsil edeceklerini ve sorunları karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde ele alacaklarını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın