Cuma , 19 Nisan 2024

OKUL PROTOKOLLERİ İMZALANDI

Süleymanpaşa ilçesinde Trakya Kimya Çelik İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli ortaokul, Çerkezköy ilçesinde Sarbak Metal Tic. Ve Sanayi A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli okul binası ve Çerkezköy ilçesinde Altek Döküm Hadde Mamülleri San. Tic. A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli okul binası yapım işine ait protokoller; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya,   Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Trakya Kimya Çelik İmalat San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Baş. Nurettin Mercangöz, Sarbak Metal Ticaret ve San. Yön. Kur. Baş. Andon Arekelyan, Altek Döküm Hadde Mamulleri San. Tic. A.Ş Yön. Kur. Baş. Fehmi Denizli tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı.

Ayrıca YMS Yurttaş Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy ilçesi Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Ek Binası, Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu, Çerkezköy Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy Atatürk İlkokulu,  Çerkezköy Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy ilçesi Recep Arif Gabralı İlkokulu güçlendirme işlerine ait protokoller; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, YMS Yurttaş Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanları Kemal Yurttaş, Kaan Yurttaş, Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği adına Okul Müdürü Hakan Asma,  Çerkezköy Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği adına Okul Müdürü Yalçın Memiş, Çerkezköy Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yön. Kur. adına ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından imzalandı. Vali Yıldırım, protokollerin imzalanmasından sonra; ”Daha güzel bir nesil, daha güzel bir vatandaş, daha güzel insan yetiştirebilmek açısından bu okullara ihtiyaç duyuyoruz. Bu okulların yapımında, daha güzel mekânların yapımına gençlerimize, çocuklarımıza daha güzel imkânlar sunulmasına vesile oluyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İnşallah sizlerin yaptırmış olduğu okullarda gençlerimiz yetişecek iyi eğitimler alacaklar, gerek Tekirdağ’a, gerek Türkiye’ye, bütün insanlığa güzel hizmetler sunacaklar. Bizden sonraki nesiller bizden daha iyi olsunlar inşallah. Bizde elimizde olan imkânları onların önüne serelim yarının Türkiye’sine, yarının dünyasına daha büyük bir umutla bakabilelim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın