Salı , 19 Mart 2024

TOPLU ULAŞIM ÇERKEZKÖY TOPLANTISI

Ekim 2015 tarihinde tamamlanan Tekirdağ Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında Çerkezköy İlçesi’nde Belediyesi Meclis toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya; Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halim Ceylan ile Çerkezköy ilçesindeki servisçi esnafı katıldı.

Toplantıda katılımcılara; Tekirdağ toplu taşıma sisteminin kurulması, minibüs otobüs birleştirilmesinin gerçekleştirilmesi, hat ve güzergâhların ilçe bazlı olarak birleştirilmesi çağdaş bir toplu taşıma sistemi kurulması hakkında bilgiler verildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay toplantıda yaptığı konuşmasında Çerkezköy halkına daha güzel hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyledi. Albayrak; Tekirdağ’da nüfusun artmasıyla beraber sorunların da çoğaldığını belirterek “Ulaşım sistemini rehabilite ettik. Bizim kimsenin ekmeğiyle oynama gibi bir isteğimiz yok, ancak Tekirdağ’da ulaşım alanında değişikliklerin yapılması şart oldu. Bu değişikler taşıyıcı esnafımıza hayırlı olsun bol kazançlar getirsin“dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın