Perşembe , 25 Nisan 2024

DENETİM SIRASI HALI YIKAMACILARDA

   Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri yaptıkları denetimler  çerçevesinde Süleymanpaşa İlçe Merkezinde faaliyet gösteren halı yıkama firmalarını; işyeri açma ve çalışma ruhsatı yönetmeliğine uygunluğunu incelerken işletme sahiplerinin uyması gereken kurallar hakkında da bilgiler verdi.

   Belediye ekipleri; işletme sahiplerinin yıkadıkları halıları kuruması için iş yerinin dışına asılarak kurutmamaları gerektiğini; “Bu şekilde kurutulan halıların üzerine dışarıda ne kadar mikro organizma ve bakteri varsa yapışıyor. Oysaki yıkadığınızı zannettiğiniz halılar daha da kirli hale gelmektedir” diyerek işletme sahiplerine uyarılarda bulundular.

   Yaptıkları denetimlerde eksiklikleri belirlenen ve kurallara aykırı durumları tespit edilen işyeri sahiplerini uyararak, eksikliklerini gidermeleri için süre veren ekipler denetimlerin işkollarına yönelik olarak rutin şekilde devam edeceğini belirttiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın