Cuma , 26 Nisan 2024

HOBİ BAHÇELERİ TÖRENLE AÇILDI

   Süleymanpaşa Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu Hobi Bahçesi projesi kura sonucunda belirlenen bahçe sahiplerinin katıldığı törenle açılışı yapıldı. Bıyıkali Mahallesindeki Hobi Bahçeleri Projesi’nin açılış törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafetdin Terzi, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

   Hobi Bahçeleri açılışında yaptığı konuşmada Başkan Ekrem Eşkinat şunları söyledi: “Trakyamız’da ilk defa bu ölçekte yapılan bir iş. Bu birinci etabı yan tarafında ikinci etapta var. Umarım planladığımız gibi gider .Süleymanpaşalılar bundan fayda görürler. Biz ikinci etabını da yaparız. Gerçekten peyzaj mimarisi olarak da, mimari olarak da güzel bir proje. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyorum.”

     Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açılışta yaptığı konuşmada; “Gerçekten çok güzel günler geçiriyoruz. Çok güzel açılışlar gerçekleştiriyoruz, gelecek günlerde daha da bundan mutlu olacağız. Hobi Bahçeleri projesinin Sevgili Ekrem beyin Süleymanpaşa’ya kazandırdığı bir projedir. Kendisinin daha birçok projesi var. Ama en önemlisi Süleymanpaşalılık ve Süleymanpaşa ismini Tekirdağ’a kısa sürede kabul ettirdi. Bu gibi projelerin devam etmesini diliyorum” dedi.

     Bıyıkali Mahallesi’nde açılışı yapılan Hobi Bahçelerinin hangi bahçenin kime ait olduğunu belirleyen kuranın çekilişlerini Albayrak ile Eşkinat yaptı. Bahçe sahiplerine belediye tarafından Ispanak, Bezelye, Soğan ve Maydanoz tohumu ile anahtarlık hediye edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın