Salı , 19 Mart 2024

EL BİRLİĞİYLE YARALARI SARACAĞIZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ile birlikte şiddetli yağmur, fırtına ve hortum nedeniyle zarar gören Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Albayrak, yaşanan felaketten etkilenen bölgede incelemelerde bulunurken, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de hasar tespit çalışması yaptı.  

Başkan Albayrak, durumdan zarar gören esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak, her koşulda vatandaşların yanında olduklarını belirterek; “Marmaraereğlisi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekten çok vahim bir olay meydana gelmiş. Can kaybının yaşanmamış olması tek tesellimiz. El birliğiyle Marmaraereğlisi ilçemizin yaraları sarılacaktır. TESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı teyakkuzda. Her durumda olduğu gibi halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın