Perşembe , 25 Nisan 2024

ÇİFTLİKÖNÜ PROJELERİNDE SONA GELİNDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Çiftlikönü Mahallesi’nde inşası son aşamaya gelen Mahalle Konağı ve Semt Spor Sahası’ndaki çalışmaları yerinde inceleyip, denetlerken, yapılacak son düzenlemeleri planladı.

Bu  proje ile Çiftlikönü Mahallesi’ne değer katılırken salgın dönemi sonrası çeşitli eğitimlerin verilebileceği, toplantıların yapılabileceği ve gençlerin sporla meşgul olabileceği bir merkez mahalleye kazandırılmış olacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında; “Çiftlikönü Mahallemizde yapımı son aşamaya gelen Semt Sahası ve Mahalle Konağımızı çok yakında açıyoruz. Şehrimize kazandıracağımız yatırımımıza ilişkin yerinde yaptığımız değerlendirmede, projemiz kapsamındaki son düzenlemeleri planlayarak, ekiplerimize kolaylıklar diledik. Şimdiden Çiftlikönü Mahallemize ve Süleymanpaşa’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın