Cuma , 29 Mart 2024

RAHMİ BAŞKAN’IN ADI PARKA VERİLDİ

     Mola Park olarak bilinen Değirmenaltı Mahallesindeki park; Süleymanpaşa Belediyesi tarafından çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapılarak Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve meclis üyelerinin de katıldığı törenle Mutlukent Çay Bahçesi olarak hizmete açıldı.

   Açılış töreninde yaptığı konuşmada Eşkinat “Gerçekten geçen dönem belediyenin düzenlediği güzel bir park burası, ismi de çok güzel Rahmi Bey. Rahmi Bey Başkanlık makamının bulunduğu tarihi binanın imalatının yapıldığı dönemki belediye başkanı. Başka binalar yıkılırken Rahmi Beyin yaptığı bina hala ayakta. Süleymanpaşa Tekirdağ’a bağlı olduğu sürece de yaşamaya devam edecek. Bu kadar güzel bir parka unutulmaz bir belediye başkanının adını verdik. Ruhu şad olsun.

   Burası Mutlukent’in hizmetlerinin biraz daha dışında kapsamı biraz daha geniş olacak. Bu parkta sadece çay bahçesi olarak değil aynı zamanda müze olarak da hizmet verecek. Biz burada stantlar kurarak Tekirdağ’da üretim yapan firmaların ürünleri de satacağız. Tekirdağ’a gelenler Süleymanpaşa’nın misafiri olacaklar, ondan sonra güzel şehrimizi dolaşacaklar” dedi.

   Mutlukent A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İmrak Rahmi Bey Parkı’nın açılışında yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi; “Bu 5. şubemiz fakat bu biraz farklı. Çay bahçesi fakat kafeterya olarak ruhsatlandırıldı. Dolayısıyla Süleymanpaşaya gelen vatandaşlarımızı ilk biz karşılayacak sonrasında ise güzel anılar ile uğurlayacağız. Bu nedenle burada halkımıza iyi hizmet verebilmek için her şeyi organize ettik. Bende hayırlı olmasını diliyorum.”

   Konuşmalar sonrasında kesilen kurdele ile açılışı yapılan Rahmi Bey Parkı hizmet vermeye başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın