Cuma , 29 Mart 2024

ALTINOVA’YA KAPALI PAZARYERİ

Süleymanpaşa Belediyesi, yıllarca ihmal edilmiş mahallelerde ara vermeden devam eden yatırım atağına Altınova Mahallesi sahili ile devam ediyor. Uzun yıllardır bakımsızlık nedeniyle kaderine terk edilmiş bir görünüme sahip olan Altınova Sahili, Süleymanpaşa Belediyesinin yürüttüğü çalışmalarla bambaşka bir görünüme sahip oluyor.

Altınova sahil iyileştirme çalışmalarının yanı sıra Kapalı Pazaryeri projesi ve engelli çocukların ve ailelerinin yararlanacağı Engelsiz Park projeleri için düğmeye basıldı. Başkan Yüksel,  her iki projenin hayata geçirileceği alanlarda incelemelerde bulunarak Altınova Mahallesi’ne büyük değer katacak olan projelerin en kısa sürede kullanıma sunulabilmesi için tüm imkânları seferber ediyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sahil şeridinde gerçekleştirilen iyileştirme, yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerinde takip ederek planlamalarda bulunuyor. Başkan Yüksel, Altınova Mahallesi’ndeki çalışmaları hafta sonu ziyaret ederek ilgili müdürlerden bilgi aldı. Başkan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Altınova sahil kesiminde yürüttüğümüz yenileme ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Bölgede yürüttüğümüz çalışmalarla, İnşallah, Altınova sahilimiz ismine yakışır, altın gibi bir görünüme kavuşacak. Ayrıca, Altınova Mahallemize kazandıracağımız Kapalı Pazar Yeri Projemize de “Bismillah!” diyerek başlıyoruz. Çalışmaların yürütüleceği alanda incelemelerde bulunarak, planlamalarımızı yaptık. Yine Altınova Mahallesi sakinlerimiz için ve özellikle de engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun özelliklerde inşa edeceğimiz Engelsiz Park projemize “Bismillah!” diyoruz. Kısa zamanda yapımını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağımız projelerimiz, şimdiden şehrimize hayırlı olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın