Cuma , 26 Nisan 2024

ZABITA “ŞİDDETE HAYIR” DEDİ

   TÜM BEL-SEN Tuğlalı Park’ta “Zabıtaya Şiddete Hayır” etkinliği düzenledi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, zabıta memurları, Sendika yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

   Aytül Anıl yaptığı basın açıklamasında bazı basın organlarında yer alan yanlı haberlerden dolayı basın açıklaması sendikanın bilgilendirme gereği gördüğü için bu toplantıyı düzenlediğini, Süleymanpaşa’da bugüne kadar yaşanmamış bir olayın yaşandığını, sahil dolgu alanda zabıta memurlarının üzerine benzin atıldığını belirtti.

   Anıl açıklamasını şöyle bitirdi: “Yine bazı basın organlarında çıkan zabıta memurlarının asker kökenli olduğu belirtilmektedir. Bilinmelidir ki asker kökenli arkadaşlarımız 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 92 maddesine istinaden belediyemize atanmıştır.

   Süleymanpaşa’da ve Türkiye genelinde zabıta emekçisi arkadaşlarımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu konuda basını da duyarlı olmaya, verilen emir ve talimatları yerine getirmeye çalışan zabıta emekçisi arkadaşlarımızı hedef haline getirmemeye davet ediyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın