Cuma , 29 Mart 2024

KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Süleymanpaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ana arterlerin yanı sıra gerekli görülen ara sokaklarda kar yağışının ardından yaşanan don olaylarının ulaşımı olumsuz etkilememesi için 24 saat esasına dayalı olarak tuzlama çalışması yapılıyor. Çalışmalar kapsamında, 100. Yıl Mahallesi Hüseyin Rahmi Gürpınar Caddesi, İstiklâl Mahallesi Karlık Caddesi, Aydoğdu Mahallesindeki buzlanma sorunu olan sokaklar, Cumhuriyet Mahallesi Büşra Sokak, Barbaros Mahallesi Tepe Yolu Sokak, Zafer Mahallesi Kırklar Tekkesi Sokak ve diğer sorun yaşanabilecek sokaklar tuzlanarak buzlanmanın önüne geçildi.

Cadde ve sokakların yanı sıra, kamu kurumlarının girişlerinde ve bağlı yollarda yapılan tuzlama çalışmaları kapsamda Tekirdağ Devlet Hastanesi 1. Kısım, Şehir Hastanesi ve Namık Kemal Üniversitesi girişleri ile bağlı yollar da tuzlama çalışmasına tabi tutuldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren başlatılan çalışmaların 24 saat esası ile sürdürüldüğü, don riski tamamen ortadan kalkana kadar gerekli görülen noktalarda tuzlama çalışmalarına devam edileceği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın