Perşembe , 18 Nisan 2024

TEŞEKKÜR SERTİFİKALARI EŞKİNAT’TAN

   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yılı nedeniyle düzenlenen Kurtuluş Korteji’ne katılan Sivil Toplum Kuruluşlarına Süleymanpaşa tarihi belediye binasından düzenlenen törenLe katılımlarından dolayı teşekkür sertifikası verildi.

   Törenin açılış konuşmasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “İki yıldır Süleymanpaşa Belediyesi 13 Kasım Kurtuluş Şenliklerinde güzel kortejler yapıyor. Bunu sizin sayenizde yapıyor. Şenliklerimize inanılmaz katkılar sağlıyorsunuz ve şehrin kurtuluş gününde onu sembolize eden birliğimizi, dayanışmamızı ve ileriye yürüyüşümüzü hep beraber birlikte bu kortejde yaşıyoruz. Bizler sizlere hem teşekkür etmek amacıyla hem de yeni yılınızı kutlamak maksatlı böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Süleymanpaşa Belediyesi’nin tüm ailesi adına, bütün Süleymanpaşa ailemizin yeni yılın hayırlı olmasını, sağlıklı geçmesini diliyorum” dedi.

   Kurtuluş Korteji’ne katılımlarından dolayı sertifika verilen Sivil Toplum Kuruluşları; Tekirdağ Motosiklet Derneği,  Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi, Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği, Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, ZİÇEV, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi, Süleymanpaşa Kent Konseyi, Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tekirdağ Eczacılar Odası, Tekirdağ Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği, Tekirdağ Edebiyat Kültür ve Sanat Derneği, Türkiye Yardımsevenler Derneği Tekirdağ Şubesi, Muhtaç Çocukları Koruma ve Topluma Kazandırma Derneği, Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi, Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği Tekirdağ Şubesi, Tekirdağ Gençlik Merkezi, Yeni Kara Avcıları Derneği, Tekirdağ Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği, Tekirdağ Çınar Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği,  Türk Anneler Derneği Tekirdağ Şubesi, Trakya Gazeteciler Birliği Derneği, TEFSAD, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Tekirdağ Yeniceliler Dayanışma ve Hizmet Derneği, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Emiryakup Kırımlılar Derneği, Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tekirdağ Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şah Hatayi Sultan Alevi ve Bektaşi Kültür Cemevi Tokatlılar Derneği, Tekirdağ Iğdırlılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, Bitlisliler Derneği Tekirdağ Şubesi, Çınarlıdere Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf Odası, Tekirdağ Kebapçılar Köfteciler Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, Kültürel ve Doğal Varlıkları Koruma Derneği, Tekirdağ Terziler Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Giyim Sanatkârlar Odası, Tekirdağ Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tekirdağ Spor Kulübü, Tekirdağ Kartal Spor Kulübü, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Tekirdağ Tüm Kastamonulular Derneği. Eşkinat’ın STK’kalar sertifikalarını vererek teşekkür ettiği tören fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın