Salı , 19 Mart 2024

RUMELİ İSKELESİ’NE ZİYARETÇİ AKINI

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve Ağustos ayında görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Rumeli İskelesi, hizmete girdiği günden bu yana Tekirdağlıların olduğu kadar şehre gelen misafirlerin de ilgi odağı olmasının yanında her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ile Süleymanpaşa’da sosyal hayatın merkezi haline geldi.

Hafta içi ve hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan Rumeli İskelesi, hem amatör balıkçılıkla ilgilenen hem de iskelede deniz havası almak isteyen vatandaşların geliş gidişleri ile dolup taşıyor. İskele üzerindeki bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Aile Çay Bahçesi ve restoranın  restoran kısmında sabah kahvaltısı ve Trakya’nın kendine has lezzetlerinden olan Çibörek servisinin başladığı, ilk günden bu yana talebin giderek arttığı belirtildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sık sık ziyaret ettiği Rumeli İskelesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip fikir alışverişinde bulunurken onların fotoğraf isteklerini de geri çevirmiyor. Vatandaşlar iskele için Başkan Yüksel’e teşekkür ederek şehrin büyük bir ihtiyacının karşılandığını dile getiriyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın