Cuma , 26 Nisan 2024

MUHTARLARLA BULUŞMA TOPLANTILARI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde gerçekleştirdiği mahalle muhtarları toplantılarına Saray İlçesi ile devam etti. Başkan Kadir Albayrak, Saray ilçesine bağlı; Beyazköy Mahalle Muhtarı Mehmet Özer, Büyükyoncalı Mahalle Muhtarı Avni Terzi, Çayla Mahalle Muhtarı Özcan Masum, Demirler Mahalle Muhtarı Ünal Engin, Edirköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ege, Göçerler Mahalle Muhtarı Mehmet Ergene, Kadıköy Mahalle Muhtarı Recep Tunç, Kavacık Mahalle Muhtarı Recep Bayraktar, Kurtdere Mahalle Muhtarı Ahmet Yeni, Sinanlı Mahalle Muhtarı Ali Aydın, Sofular Mahalle Muhtarı Ayberk İneli ve Yuvalı Mahalle Muhtarı Ali Malkoç ile toplantı gerçekleştirdi. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verilerek muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

Saray’dan Muratlı ilçesine geçen Başkan Albayrak, burada da Fatih Mahalle Muhtarı Orhan Bozkurt, İstiklal – Kurtpınar Mahalle Muhtarı Adem Turnacı, Kazım Dirik – Turan Mahallesi Muhtarı Hasan Yüce, Ballıhoca Mahalle Muhtarı Ömer Sağıroğlu ve Muradiye Mahalle Muhtarı Ferdi Şengün ile bir araya geldi. Başkan Albayrak, Muratlı’nın ardından Ergene’de de mahalle muhtarları ile buluştu.  İlçelerde gerçekleştirdiği mahalle muhtarları buluşmalarında muhtarların mahalleleri ile ilgili taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, “Mahalle muhtarlarımız yerel yönetimlerin önemli bir ayağını oluşturmaktadır. Kendilerinden aldığımız öneri ve talepler bizler için çok önemli. Bizler de bu talepler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendiriyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın