Perşembe , 28 Mart 2024

BU YILIN SON TOPLANTISI

   Kısa adı TRAKYAKENT olan Trakya Belediyeler Birliği yönetimi, 2015 yılının son encümen toplantısını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında birlik merkezinde yaptı. Toplantıya; Albayrak’la birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri; Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Seda Balkı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.

   Ocak ayında düzenlenecek olan İş Güvenliği eğitimi ve Zabıta eğitimi ile Üye Belediye Başkanlarına yönelik olarak gerçekleştirilmesi planlanan Seminer çalışması ve Teknik İnceleme Programı görüşülerek karara bağlanan toplantıda diğer maddeler hakkında da bilgilendirme yapıldı. 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaların tümünün değerlendirildiği toplantının gündem maddelerinden biri de 2016 yılı çalışma programlarıydı.

   Birliğin Bölgeye, Üye Belediyelere, Belediye çalışanlarına olan katkıları açısından oldukça başarılı bir yılı geride bıraktığını, Trakyakent Belediyeler Birliği’ni yeni yılda da Belediyelerin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek yoğun bir çalışma ortamının beklediğini vurgulayan Albayrak, çalışmaların aynı yoğunlukta, kontrollü biçimde devam edeceğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın