Cuma , 26 Nisan 2024

TBMM BAŞKANI ŞENTOP TEKİRDAĞ’DA

TBMM Başkanı Mustafa Şentop bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti. TBMM Başkanı Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ilk olarak Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti’nin annesi Gülsüm Eti’nin Şelçuk Mahallesinde Cuma Namazı’na müteakip kılınan Cenaze Namazına katılarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dilediler.

TBMM Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım, Parlamentolar arası Birlik Başkanlığı görevi sona erecek olan Gabriela Cuevas Barron ve kendisine eşlik eden TBMM Parlamentolar arası Birlik Başkanı Ravza Kavakçı Kan ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı ev sahipliğinde Rumeli İskelesi’nde bir araya geldi. İlimiz ziyaretinde Başkan Barron ve Kavakçı Kan ile bir süre görüşen Meclis Başkan Şentop, Başkan Barron’a kendisini Tekirdağ’ımızda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek bundan sonraki hayatında da başarılar diledi.

Ardından Meclis Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım, Başkan Barron’a ve TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Ravza Kavakçı Kan’a İlimizin tarihi ve turistik yerlerini tanıttıktan sonra Süleymanpaşa Belediyesi’ni ziyaret ettiler.  Ziyaretin ardından Meclis Başkanı Şentop ve Başkan Barron ile Kavakçı Kan ilimizden ayrıldılar.

Ziyarette TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a Vali Yıldırım, Eşi Güllühan Yıldırım, TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Ravza Kavakçı Kan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve İl protokolü katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın