Salı , 19 Mart 2024

TERÖR OLAYLARINDAN KONSER İPTAL

     Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 19 Ağustos 2015’te yayınladığı basın bülteni ile Sünnet Şöleni’ndeki konserlerin iptal edildiğini bildirdi. Mandalı’nın yayınladığı basın açıklaması: “Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda düzenleyecek olduğumuz Sünnet şölenimizde, ülkemizde artan terör olayları ve halkımızın da olaylara duyarlılığını göz önünde bulundurarak 22 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Grup üstü kalsın ve Atiye Konserlerimizi iptal ettik.

       Bu yıl sünnet olmak için Belediyemize müracaat eden 250 çocuğumuzu sünnet ettirerek onların bu heyecanını yine halkımız ile birlikte paylaşacağız. 21 Ağustos cuma günü saat 19.00 da Eski Belediye hizmet binamızın Arkasındaki Meydanımızda çocuklarımızın kınalarını beraber yakarak yavrularımızın sünnet düğünlerini yapacağız. Bir sünnet düğününün gereği neyse örf ve adetlerimize göre onu yapacağız. Vatandaşlarımıza Sünnet yemeğimiz, ikramlarımız olacak. Aziz Şehitlerimizin ruhuna ve sünnet olan çocuklarımız için ilçemiz genelindeki tüm camilerimizde Mevlid-i Şerif okutturacağız. 22 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’de ise Kazak Gölü mesire alanımızda Ata Sporumuz olan güreş müsabakalarımızı gerçekleştireceğiz.

     Bu doğrultuda başta terör ve ayrılıkçı hareketler olmak üzere milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine uzanan bütün terör eylemlerini lanetliyor, şehit düşen polislerimize, askerlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum Milletimizin başı sağ olsun.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın