Perşembe , 25 Nisan 2024

PERSONEL EĞİTİMLERİNE DEVAM

     Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesinde çalışan personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitimi Tekirdağ Büyükşehir Yılmaz İçöz Sahnesi’nde yapıldı.

     Eğitimin açılışında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmasına eğitmen Kaan Kaytancıoğlu’na teşekkür ederek ve kamuda etik kültürü konusunu önemsediğini belirterek başladı. Albayrak; “Avrupa yakasındaki tek belediyeyiz. Büyükşehir Belediyesinin personeli olmak bir ayrıcalık olacak. Hizmet ettiğiniz vatandaşlara yüzünüzü asma hakkınız yok. Vatandaşa her zaman güler yüzlü olacaksınız, mutlaka bu günden daha fazla çalışmamız gerekiyor. İşe gelirken saate bakacaksınız giderken bakmayacaksınız. Her biriniz bir personel olarak çarşıda ve her yerde gördüğü aksaklıkları gerekli birimlere bildireceksiniz” diyerek sürdürdüğü konuşmasını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ISO 9000 belgesi almak için çalışmalara başladığını belirterek bitirdi.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal ve bazı daire başkanları da personelle birlikte Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Kaan Kaytancıoğlu’nun; kamu yönetimine genel bakış, kamu yönetiminde etik kültürü, kamu yönetiminde etik dışı davranışlar kazanımlar ve iyi uygulamalar konularında verdiği eğitime katıldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın