Salı , 23 Nisan 2024

YARDIMSEVENLER BASINI AĞIRLADI

   Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi artık geleneksel hale getirdikleri 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yine basını ağırladı. Dernek üyelerinin kendilerinin yaptıkları yiyecekleri basına ikram eden dernek yönetim kurulu üyeleri ağırlama sonunda basınla birlikte günün anısına fotoğraf çektirmeyi de unutmadı.

   Dernek Başkanı Neslihan Gürcanlar konuşmasında şunları söyledi: “Sizlere bizi kırmayarak buraya geldiğiniz için yönetim kurulum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdasınız. Halkımızla aramızda köprü oldunuz. Hepimizi yürekten yaralayan terör olayını kınıyoruz. Bugün basınla ilgili olan ağabeyimizi Yaşar Ergene’yi kaybettik. Hep üzücü olaylar yaşıyoruz. İnşallah artık sevinçli haberler alırız. Sevinçli olaylar yaşar, güzel haberler alırız. Hepinize tekrar tekrar yürekten teşekkür ediyorum. Bizim için yaptığınız her şeye çok teşekkür ediyorum. Bizim için yaptığınız her şeye çok teşekkür ediyorum. Hep yanımızda olun, güzel şeyler yaparız.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın