Cumartesi , 27 Nisan 2024

HİZMET İÇİN ADAYIM

Yaklaşan seçimlerde yaşadıkları mahallelere hizmet için muhtar adayları bir bir adaylıklarını açıklıyorlar. Bunlardan bir tanesi de Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Metin Şahin’dir. Hürriyet Mahallesi sakini Metin Şahin, mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu açıkladı. Hürriyet Mahallesi’ne hizmet için azalar; Nimet Pilatin, Gürcan Başaran, Recep Erken ve Hadi Emerce ile Muhtar Adayı olduğunu belirten Metin Şahin’in seçim beyannamesinden satırlar; “Bilindiği üzere Hürriyet Mahallesi sürekli göç alan ve gelişen bir çevre. Bu çevrede değişimin şart olduğu, hizmetlerin eksik ve düzensiz olduğunu, inovasyon ve projelerin üretilmesinin, yaşama geçirilmesinin zorunlu olduğunu düşünüyorum. Bunun için Hürriyet Mahallesi muhtar adayıyım. Mahallemizin sadece sakini değil, mahallemizin sakinleri ile birlikte mahallemize sahip çıkıp, birlikte yönetmeye talibim. “Mahallemizin Sakini değil, sahibi olalım.”

Halen muhtarlık görevini yürüten muhtarımız Emin Dırak, bizim mahallemizin 3 dönemdir muhtarımız. Güzel, başarılı ve saygın bir hizmet vermiştir. Bizim değerimizdir; takdir ediyor ve seviyoruz. Bizim öğretmenimizdir ve her zaman öğretmenimiz olarak kalacaktır. Bu bir demokrasi yarışıdır. Bu yarışta ben ve ekibim en iyi hizmeti vermek için yola çıktık. Çağdaş, modern, güler yüzlü ve gurur duyacağınız bir mahalleye sahip olabilmek için mahallemizin yönetimine azalarımızla beraber adayız. Bu demokrasi yarışında diğer muhtar adaylarına başarılar diliyoruz.

Mahallemiz sakinlerinin talepleri doğrultusunda yapılmasını sağlayacağımız öncelikli işlerimiz; 1- Çöp konteynerleri periyodik olarak kontrol edilerek eksiklerin ve temizliklerinin yapılmasının sağlanması, 2- Okul veya cami avluları kullanılarak hafta sonları ev hanımları için el işi kursları açılıp oralarda bu ürünlerin satıldığı mahalle pazarlarının oluşturulmasının sağlanması. Böylelikle ev ekonomisine katkı sağlanmasının teşvik edilmesi. 3- Mahallemiz okullar bölgesi olduğundan sömestr ve yaz dönemlerinde okullarımızın bakım ve onarımlarının ilgili kurumlarla görüşülerek Serbest Denetimli mahkumlara yaptırılmasının sağlanması, 4- Mahallemizde bulunan sokak hayvanları için barınak ve veteriner imkanlarının oluşturulması, 5- Mahallemizde bulunan okul yönetimiyle görüşüp ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilmesi ve gereksinimlerinin giderilmesi hususunda gerekli atılımların yapılması, 6- Dereağzı sahil şeridi kumsalının molozlardan ve atıklardan temizlenip mahalle sakinlerinin yazın denize girmesinin ve güneşlenmelerinin sağlanması, Alkaya Plajı yolunun onarılması ve mesire yerinin halka açılmasının sağlanması, 7- Yaşlılar için mahallemizde bulunan parklarda uygun sohbet alanları oluşturulması, 8- 7/24 açık telefon numarası, 9- Cadde ve sokak isimlerini gösteren tabelaların, yön tabelası şeklinde oluşturulmasının sağlanması, 10- Engelli durakları, ışıklı ve sesli ikaz tabelalarının oluşturulmasının sağlanması, 11-Atık pil, elektronik eşya toplama kumbaralarının sağlanması, 12- Atık yağların belli merkezlerde oluşmasını sağlamak, 13- Mahallemizde yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ile durumu iyi olan vatandaşlarımızı buluşturup yardımlaşma geleneğinin yaşatılmasını sağlamak.”

AZALARLA OLAN GÖKHAN’IN ÇEKTİĞ RESMİ KOYALIM

METİN ŞAHİN’İN RESMİNİ KOYARAK YANINA ALTTAKİ SATIRLARI YAZALIM LÜTFEN

Metin Şahin kimdir? Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Metin Şahin kimdir? Gelin size muhtar adayımız Şahin’i kendi yazdığı satırlarla tanıtalım: “Ben Metin Şahin, Tekirdağ Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesi muhtar adayıyım. 1960 Tekirdağ doğumluyum. Hürriyet Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Üniversite Lisans İşletme mezunuyum. 25 yıl çalışarak yarı Kamu İtisadi Teşebbüsü Trakya Birlik’ten emekli oldum. 12 yıllık SGK emeklisiyim. Evli ve 1 kız, 2 erkek çocuk babasıyım. Halen Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu’nda el sanatları dalında eğitim vermekteyim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın