Perşembe , 28 Mart 2024

MENFEZ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin iki yakasını birbirine bağlamak amacıyla gerçekleştirilen hız kesmeden devam eden üç menfez çalışmasını yerinde inceledi ve en kısa sürede bitirilmesi için talimat verdi.  Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, dere yatakları üzerinde yapımı devam eden menfezlerin ve menfezler üzerinden geçerek mahalleleri birbirine bağlayacak olan yolların da hazırlıkları sürüyor.

Hürriyet Mahallesi Kar Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Güneş Evler Sokak ve Bahçelievler Mahallesi TOKİ bölgesinden geçerek TOKİ ve Namık Kemal Üniversitesi arasından geçen derenin üzerine yapılacak olan menfezlerle hem şehrin trafik sorunu hafifletilecek hem de ulaşımda doğal akış sağlanmış olacak. Başkan Yüksel, komuyla ilgili açıklamasında; “Şehrimizde dere ve dere yatakları nedeniyle ikiye bölünmüş mahallelerimizin sokaklarını, karşılıklı araç geçişine uygun hale getirecek olan menfezlerimizin yapımı sürüyor. Çok yakında çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız menfezlerimizi inceleyerek, ekiplerimize kolaylıklar diledik.  Şimdiden Süleymanpaşamıza hayırlı olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın