Cumartesi , 20 Nisan 2024

GENEL KURUL GEYİK’LE DEVAM DEDİ

GENELKUR   Emniyet Hizmetleri Derneği’nin Pazar günü yapılan Genel Kurulu’ndan Ercan Geyik’le devam kararı çıktı. Geyik; Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği’ne 3. defa başkan seçildi. Sahildeki Polis Evi çay bahçesinde yapılan genel kurulda Başkan Ercan Geyik katılımcılara hoş geldiniz diyerek divan heyeti üyeleriyle ilgili önerisini sundu. Kabul edilen öneri ile Divan Başkanlığı’na Burhan Karaevli, Katip Üyeliklere; Taner İmamoğlu ve Gülşen Yatman seçildiler.

   Divan Başkanı Karaevli kendilerini seçtikleri için üyelere teşekkür etti. Gündem gereği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Ercan Geyik; faaliyet raporunu, kesin hesap, gelir-gider hesapları ve denetim raporunu okudu. Üyelerin oy birliğiyle ibra ettiği raporlardan sonra Geyik 3 yıllık tahmini bütçeyi okudu. Tahmini bütçede oy birliğiyle kabul edildi.

   Raporlardan sonra tek listeyle girilen ve üyelerin oy birliğiyle seçilen yönetim ve denetleme kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu Asil: Ercan Geyik, İsmail Süer, Alaettin Yıldırım, Abdullah Güler, Ö. Faruk Özber, Denetleme Kurulu Asil; Hamit Kayalaroğlu, Aynur Güner, Selim Yıldız

   Seçim sonrası Divan Başkanı Burhan Karaeli: “Seçimi yaptık. Bu dernek onurlu, gururludur ama eski günlerdei gibi değil. Eskiden silah ruhsatı alanlardan teberru alırdık. Çıkan yasalarla derneklerin eli kolu bağlandı. Buna rağmrn arkadaşımız Emniyet Müdürlüğü’ne çok araç almış. Ben; bu nedenle yönetim kurulunu ve başkanımızı, candan, yürekten kutluyorum” dedi.

   Karaevli’nin konuşmasından sonra kendilerini yönetime yeniden seçen üyelere teşekkür eden Geyik; .”Derneğin Kurucu Başkanı olan ve derneğe çok emeği geçmiş, bugün aramızda olmayan vefat eden başkanımız İlyas Yıldırım’ın oğlu Alaettin Yıldırım’a ve yine derneğe çok büyük katkı sağlayan, emek veren, hizmet eden İsmail Süer’e plaket vermek istiyorum. Plaketlerini almak üzere kendilerini buraya davet ediyorum” dedi. Plaketlerin verilmesiyle toplantı sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın