Cumartesi , 27 Nisan 2024

AK PARTİ VEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

   1 Kasım 2015 seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili seçilen; Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün Cuma günü mazbatalarını aldılar. Mazbata alımına İl Başkanı Ahmet Akçay, İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve milletvekilleri eşleri ile milletvekili adayları birlikte gittiler.

Mazbatalarını alan vekiller Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası adliye merdivenlerinde fotoğraf çekimi sonrasında İl Başkanı Ahmet Akçay ve milletvekilleri açıklama yaptı.

   İl Başkanı Ahmet Akçay açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle 1 Kasım seçimlerinin; şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Tekirdağ bundan sonra 3 milletvekili ile temsil edilecek. Hayırlı olsun. Yerel seçimlerin çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız yerel seçimler için devam edecek. Durmak yok, yola devam.”

   Akçay’dan sonra Mustafa Yel yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Bugün gerçekten çok mutluyuz. İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Cuma saatinde mazbatalarımızı teslim almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizim amacımız; bugüne kadar olduğu gibi, nasıl milletin partisi olduysak 1 Kasım’da milletimiz bizi takdir etti. %49,5 gibi çok özel bir oy oranı ile bizi başına taç etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu bilinç ve sorumluluk duyguları içerisinde hizmete devam edeceğiz. Bu yüce millet bütün oyunları bozdu. Biz; bir kez daha yüce milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hepinizi sevgi saygıyla selamlıyorum.”

   Yel’den sonra Ayşe Doğan konuşmasında: “Ya Allah ya Bismillah dedik kaldığımız yerden devam ettik. Türkiye için, ülke için, istikrar için 1 Kasım’da seçime gittik. Metin abimizi de yanımıza aldık. Türkiye için, ülke için hep beraber çalışacağız. Bir kez daha Tekirdağ’ı, Türkiye’yi hak ettiği yerlere getirmeye vesile olacağız. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.

   Doğan’dan sonra Metin Akgün konuşma yaptı. Akgün’ün konuşmasına basına ve teşkilata teşekkür ederek başladı. Devamında şunları söyledi: “Bugün mazbatalarımızı aldık. Bizi yalnız bırakmadınız. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerinde düşük oy aldık. Koalisyon denemeleri yapıldı. Oda başarısız geçti. Buda bizi daha çok azimlendirdi. 1 Kasım seçimlerinde Tekirdağ’daki vatandaşlarımızın bize kullandığı oylarla beraber Tekirdağ’dan 3. sıra milletvekilini çıkardılar. Onlardan Allah razı olsun. Bundan sonra memleketimiz inşallah güzel günlere doğru gidecektir. Cumanız mübarek olsun.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın