Cuma , 19 Nisan 2024

GÜMÜŞ KONAK AÇILDI

     Altınova Mahallesi polis lojmanları mevkisinde faaliyet gösterecek Gümüş Konak Çay Bahçesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte kurdelesini keserek açılışını yaptığı çay bahçesinin hayırlı olsun diyerek ruhsatını da teslim eden Eşkinat; “Biz ruhsatsız işyerlerine gelmiyoruz. Gelmemekle de kalmayıp ruhsat başvurusu yapmadıysa gidip mühürlüyoruz. Çünkü bu şehrin ruhsat sorunu ile ilgili bir yıldır yoğun bir çaba harcıyoruz. Bizden teslim aldığınız gibi buranın bakımını da sürekli hale getirin. Tesisiniz hayırlı olsun” dedi.

    Eşkinat konuşmasının devamında şunları söyledi; “Altınova Mahallemizin sahilinde yakında Mutlukent de hizmete başlayacak. En kısa süre içinde vatandaşlarımız Tekirdağ merkez sahili gibi Altınova sahilini de kullanabilir hale gelecek. Biz her şeyimizi bu şehre borçluyuz. Bu şehrin bu kadar kirli olmasından denizinin kullanılmamasından rahatsızız. Büyükşehir Belediyemizin denizi girilebilir mavi bayraklı hale getirmek için yaptığı çalışmalara bizlerde 5 tane halk plajı yaparak katkı vermeyi planladık. Bu sene ilkini Barbaros Mahallemizde halkımızın hizmetine sunacağız.”

    Eşkinat’tan sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşma yaptı. Altınova Mahallesi’nin önemine değinen Albayrak; “Altınova bizim için çok önemli. Altyapı konusunda en çok zahmet çeken mahallelerimizdendi, ancak sıkıntısı bitti. Şuanda üst yapı hamlesindeyiz. Burada inşaatlar olduğu için bazı sokakları bıraktık ki o inşaatlar bittiği gibi de o sokaklar da tamamlanacak. Altınova Mahallesi için bu park önemli bir yer işgal ediyor. Ben işletmeci arkadaştan da söz aldım. Burası Altınova’ya yakışır güzellikte bir yer olacak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın