Cuma , 26 Nisan 2024

ZİYARETÇİ AKINI

     Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin okullarına verdiği destek için Çorlu Yunus Emre İlkokulu Müdürü Kubilay Akçaman ve Çerkezköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Yalçın Memiş Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediyesinin okullarına verdiği destek için teşekkür eden okul yöneticileri Başkan Albayrak’a plaket verdiler.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrat’ı ziyaret edenler sadece okul müdürleri değildi. Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Çiğdem Tarar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Cengiz Semercioğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Yurtsever ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Başar, Önder Çiftçi Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı İmdat Güngör Yönetim Kurulu Üyeleri, Meteoroloji İl Müdürü Salih Güder, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İsmail Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı, Macar Dostluk Derneği Başkanı Erdoğan Erken ve Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Umut Güngör Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiler. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan ve görüş alışverişinde bulunan ziyaretçiler Albayrak’a başarılar dilediler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın