Salı , 19 Mart 2024

MERKEZ YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa Belediyesi Ek Hizmet Binası toplantı salonunda Süleymanpaşa’da yapacağı yatırımları görüştü.

Toplantıya; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri katıldı. Toplantıda, çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Albayrak toplantıyla ilgili olarak: “11 ilçemizle ilgili yatırımları değerlendirdiğimiz toplantılarımız devam ediyor. Bugün Süleymanpaşa İlçemizde hem devam eden çalışmaları hem de önümüzdeki dönem yatırımlarını hep birlikte değerlendireceğiz. Ben ve çalışma arkadaşlarım gün ve saat gözetmeksizin ilçelerimizin sorunlarına çözümler bulmaya gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Süleymanpaşa İlçemizde devam eden hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Prestij yolu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Tekirdağ her şeyin en iyisine layık” dedi. Başkan Albayrak, emeklerinden ve çalışmalarından dolayı herkese teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın