Salı , 19 Mart 2024

ALBAYRAK EREĞLİDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

marmara ereğlisi vatandaşlarla toplantı (3)     Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Türkmenli, Yakuplu ve Çeşmeli Mahallesi’nin, Marmara Ereğlisi’nden 78, Sultanköy’den 47 ve Yeniçiftlik’ten de 129 sitenin sakinleri ve basınla Marmara Ereğlisinde düzenlenen istişare toplantısında buluştu.

     Albayrak konuşmasına şu cümlelerle başladı; “Bugün Marmara Ereğlisi’nde çok güzel bir organizasyonda sizlerle bir araya geldik. Biz; her zaman halkımızın arasında olmaya gayret gösteriyoruz. Hem Büyükşehir olarak Marmara Ereğlisi özelinde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatmak hem de vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini birinci ağızdan alma adına çok faydalı bir toplantı olacağına inanıyorum.”

   Marmara Ereğlisi’nin diğer ilçelerden bazı farklarının olduğunu belirten Albayrak konuşmasının devamında “Marmara Ereğlisi’nin nüfusu yaz aylarından 10 katına çıkıyor. Bu anlamda özellikle yaz aylarında Marmara Ereğlisi daha fazla hizmet bekliyor. Biz de bunun için buradayız. Özellikle yazlıkçılarımızın yer aldığı bu toplantıda, yaşanılan sıkıntıları almak, siz değerli vatandaşlarımızla karşılıklı istişarede bulunmak bizi oldukça mutlu ediyor.

   Şimdiden Marmara Ereğlisi için büyük hizmet ve yatırımların müjdesini size verebilirim. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İbrahim Başkanımın yetmediği yerde her zaman onun arkasında olacağım. Burada bulunan tüm sitelerimizin temsilcilerine sesleniyorum. İstekleriniz ve sıkıntılarınızı yazılı olarak en kısa zamanda bize bildirin. Biz de Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi olarak ivedilikle sorunlara çözüm bulalım” dedi.

   Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan büykşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a Marmara Ereğlisi’ne verdiği önem ve destekler için teşekkür etti.

     TESKİ Genel Müdürü Şafa Başa; yaz aylarında nüfusu 10 katına çıkan Marmara Ereğlisi’nde kesintisiz hizmet vermek için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti. Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları; Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal kendilerine bağlı dairelerin yaptığı çalışmalar ile ilçeyle ilgili projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın