Perşembe , 28 Mart 2024

MUTLUGİLLER ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Üyelerine yönelik yaptığı organizasyonlara sahil dolgu sahada kurulan zıp zıp, eğlence treni ve şişme oyun grupları ile devam eden Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, yeni üye olan veya evlerine “Mutlugiller Hikâye Kitabı” ulaşmayan üyeler için Süleymanpaşa Tarihi Belediye Binası’ndan dağıtım noktası oluşturdu.

Hikâye kitabı eline ulaşmayan tüm Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine de çağrıda bulunan yetkililer; Süleymanpaşa Tarihi Belediye Binası’ndaki dağıtım noktasından kitaplarını ücretsiz olarak temin edebileceklerini, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün önümüzdeki günlerde sürpriz etkinliklerle çocuklarla bir arada olmaya devam edeceğini söylediler.

Öykü yarışması sonrası hazırlanan Mutlugiller Hikâye Kitabı’nın ikincisinin de önümüzdeki günlerde baskıdan geleceği ve sayıları sekiz bine yaklaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine ikinci sayınında ücretsiz olarak gönderileceği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın