Perşembe , 28 Mart 2024

GÜNAY’IN YENİ YIL MESAJI

   Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay yeni yıl mesajı yayınladı.

   Günay yeni yıl kutlama mesajında;

“Hep birlikte 2015 yılını geride bırakırken, ümit ve beklentilerle dolu yepyeni bir yıla daha giriyoruz. Böylesi günlerde bir yandan geçmiş yılın muhasebesi yapılırken, bir yandan da gelecek yeni yılın planları ve hedefleri yapılmakta, umutlarımız tazelenmektedir.

Temennimiz 2016 yılının Ülkemiz ve bölgemiz için beklentilerimizin karşılandığı başarılarla dolu bir yıl olmasıdır. Tekirdağ  Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da çalışmalarımızı yaparken üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmenin, Tekirdağ’ın ticari, ekonomik her alanda ulusal ve uluslararası tanınırlığını ve etkinliğini arttırmanın gayreti içinde olduk. 2016 Yılında da çalışmalarımıza üyelerimiz ve Tekirdağ halkından aldığımız güçle daha büyük bir heyecan ve istekle devam ederek ilimize hizmetlerimizi sürdürmenin mücadelesini vereceğiz.

Bu vesile ile tüm üyelerimizin, Türk İş Dünyasının ve Tekirdağ halkının yeni yılını tebrik eder, mutlu, sağlıklı, başarılı bir yıl dilerim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın