Cuma , 29 Mart 2024

NKÜTEK YÖNETİM TOPLANTISI

Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (NKÜTEK) A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısı rektörlük binasında yapıldı.

Toplantıya; Namık Kemal Üniversitesi NKÜ Rektörü Osman Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı adına Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka,  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi (TSO) Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) adına Gökhan İnce ile NKÜTEK Genel Müdürü Bülent Eker katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için saygı duruşu ile başlayan toplantıda NKÜ Rektörü Osman Şimşek yaptığı konuşmasında NKÜ’nin gelmiş olduğu noktayı aktararak “Üniversitemiz dinamik yapısıyla, değişen ve gelişen, dünyaya uyumlu bir şekilde kendini sürekli yenileyen bilimsel çalışmalarla bilgiyi üreten ve yöneten, bununla geleceği inşa eden bireyler yetiştirmeyi kendisine hedef edinen bir üniversitedir. Bu doğrultuda NKÜTEK ile ilgili çalışmalarımız artarak hızlı bir büyüme kaydedilmiştir” dedi.

Şimşek’ten sonra NKÜTEK Genel Müdürü Bülent Eker genel kurul üyelerine bilgi verdi. Genel Müdür Eker’in bilgilendirme konuşmasından satırlar: “Halihazırda NKÜTEK bünyesinde WEST-MAR-EEN “İşletmeler Ağı Projesi”, Horizon 2020 içinde “Kobilere Yönelik Koçluk ve Mentörlük Projesi”, Trakya Kalkınma Ajansı içinde “Ekonomi Yaratacak Katma Değerli İleri Teknolojik Girişimcilik Projesi” yürütülmekte olup Tübitak 1601 çerçevesinde “Geleceğin Öngörüsü Bağlamında Yeni Girişimcilik Paradigması Projesi” sunulmuştur.” Eker’in bilgilendirmesi sonrasında görüş alışverişinde bulunuldu.

NKÜTEK’in yeni kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalarla yöreye büyük katkılar sağlamaya başladığının belirtilmesiyle toplantı sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın