Cumartesi , 27 Nisan 2024

KAÇAK YAPIYA İZİN YOK

   Süleymanpaşa Belediyesi kaçak inşa edilen yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Belediye ekipleri Değirmenaltı Mahallesinde, kaçak olarak faaliyette bulunan ve daha önceden tebligat yapılan büfeyi yıktı. Büfe sahibinin işletmesini bir gün önceden boşaltmasından sonra ilgili kurumların gelerek yıkım öncesi gerekli çalışmaları yaptılar. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından belediye ekipler yıkımı olaysız bir şekilde gerçekleştirdi. Temizlik ekipleri, büfenin yıkılmasından sonra temizlik çalışması yaptı.

   Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Yaşadığımız kentin mimari dokusunu bozan kaçak yapılara karşı sıfır toleranslı çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız. Adından belli olduğu gibi kaçak yapı. Kaçak ve çarpık kentleşmeye asla müsaade etmeyeceğiz. İmara aykırı ve iş yeri ruhsatına uygun olmayan yerlere müdahalemiz devam edecektir. Bu anlamda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Amacımız yaşadığımız bu şehirde, kentimizi hep birlikte yaşanılabilir bir seviyeye ulaştırmak ve yükseltmektir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın