Cuma , 26 Nisan 2024

AYBULUS ve AHISKAL BULUŞMASI

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen Bisanthe Oda Müziği Festivali’nin dördüncü gününde müzikseverler buluşma sırası Gökhan Aybulus ve Orhan Ahıskal’ daydı. Konsere; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcıları; Gülferah Güral ve Berkay Çakır ile vatandaşlar katıldı.

Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan sanatçılar açılış konuşmasında; Süleymanpaşalılarla oda müziğini buluşturan Başkan Eşkinat’a teşekkür ederek konser programı hakkında bilgiler verdi. Piyanoda Gökhan Aybulus ve kemanda Orhan Ahıskal; bir saati aşan konserde, Ahmet Adnan Saygun’un “Keman ve Piyano İçin Sonat Op. 20”, “Keman ve Piyano İçin Demet Op. 33” ve J. Brahms’ın “Piyano ve Keman İçin Sonat No. 3” adlı eserlerini seslendirdiler.

Alkışlar eşliğinde Gökhan Aybulus ve Orhan Ahıskal’a teşekkür ederek çiçeklerini veren   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; tüm Süleymanpaşalıları Çarşamba akşamı saat 20.00’de Bisanthe Oda Müziği Festivali kapsamında düzenlenecek Esra Abacı Akcan – Nurser Ugan konserine davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HEYKEL DALINDA GELEN ÖDÜL

Şarköy Tekirdağ doğumlu Furkan Ahmet Demirel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından …

Bir yanıt yazın