Salı , 19 Mart 2024

TEŞEKKÜRLER TESKİ MURATLI

Son yağışlarda bahçesini kanalizasyon suları basan Atatürk Evi’nin bu sorununu TESKİ Muratlı Şube Müdürü Yeşilmen ve ekibi çözdü.  

   Son yağışlarda Atatürk Evi’nin bahçesini kanalizasyon suları bastı. Atatürk Evi’nin yanında ikamet eden vatandaşlar bunu TESKİ Muratlı Şubesi Müdürü Okan Yeşilmen’e ilettiler. Vatandaşların bu şikâyetini dikkate alan Yeşilmen, o bölgedeki sorunu tespit ederek çözüme ulaştırdı. Kendisini telefonla aradığımız Yeşilmen konuyla ilgili şunları söyledi; “Muratlı’da zamanında yağmur suyu ve kanalizasyon hattı birbirine bağlandığından yoğun yağmurlarda kanallardan geri tepmeler olabilmektedir. Burada oluşan su basması da yağmur suyu ve kanalizasyon hattının birbirine bağlı olmasından kaynaklanmıştır. Vatandaşın şikâyeti üzerine biz TESKİ Muratlı şube ekipleri olarak incelememizi yaptık. Buradaki sorunu klape koyarak geri tepmesini engelleyerek çözdük. Bundan sonra burada, Atatürk Evi’nin bahçesinde kanalizasyon suyunun geri tepmesinden dolayı su baskını yaşanmayacaktır.”

   Radar Gazetesi olarak bizde; Atatürk Evi’ne gösterdikleri duyarlılık için Muratlılı vatandaşlarımıza, soruna duyarsız kalmayarak çözüme ulaştıran TESKİ Muratlı Şube Müdürü Okan Yeşilmen ve ekibine teşekkür ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın