Cuma , 26 Nisan 2024

TEKİRDAĞSPOR TESİSLERİNİ İSTİYOR

   Tekirdağspor’un geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bu haftaya ertelenen Olağanüstü Genel Kurul’u Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya; Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, MHP İl Başkanı Enez Kaplan, Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve basın katıldı.

   Toplantının açılış konuşmasını Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu yaptı. Aydoğdu konuşmasına: “Değerli dostlar; 4.7.2014 tarihind Olağan Kongre kararı ile iki yıllığına seçilen yönetim kurulu gördüğü lüzum üzerine Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır” diyerek başladı. Sonra verilen önergeyi okudu. Oy birliği ile kabul edilen önergeye göre; Divan Başkanlığına Cengiz Günay, Başkan Yardımcılığına Enez Kaplan, Katip Üyeliklere; Hüseyin Gençdal ve Hüseyin Arıtepe seçildi.

   Divan yerini aldıktan sonra Divan Başkanı Cengiz Günay gündemi okudu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kürsüye faaliyet raporunu okumak üzre Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu davet edildi.

AYDOĞDU İÇİNİ DÖKTÜ

Aydoğdu konuşmasına: “İki yıllık olarak seçilen biz yöneticiler; bugün huzurlarınıza geldik. Biz; aslında iki yıllığına seçilmiş yönetimiz. Bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik. Bugünde sizin huzurlarınıza geldik” diyerek başladı. Geçen yıl Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın Tayfun Çebi’den 500.000lira bağış aldığını. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın belediye bütçesinden 600.000lira yardım yaptığını ve İstanbul Seyahat’in onların görünmez kahramanı olarak maçlara bedava götürdüğünü anlattı.

TEKİRDAĞSPOR’A SİYASETİ DAHİL ETMEDİK

   Biz; tek yumruk olursak ancak bu görevi yapabiliriz. Biz; siyaseti Tekirdağspor’a hiçbir zaman dâhil etmedik. Türkiye Ziraat Kupası ve lig maçları hakkında bilgi verdi.

YAŞAR KAPTAN ÇEBİ’DEN İCRA

   Yaşar Kaptan Çebi “bu dönem hiç para vermeyeceğim” dedi. Bize 708.000- liralık borcu için bize icra gönderdi. Kadir Albayrak bize yardım etmek için çözüm bulmaya çalışıyor. Çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor.

ŞAMPİYON TAKIMI KURARDIK

   Bize üç milyon verilseydi biz; şampiyon takımı kurardık.

TEKİRDAĞSPOR TESİSLERİNİ ELİMİZDEN ALDILAR

   Bizi eleştiriyorlar. Ben eleştirenlere kızmıyorum ama eleştirirken vicdanlı yapalım. Tekirdağspor tesislerini yaptık onları da elimizden aldılar. Onu geri almak için çalışacağım. Bu içimde bir ukdedir.

AYDOĞDU’DAN GAZETECİLERE CEVAP

   Eski gazeteci dostum “Aydoğdu; paramı versin giderim” diye yazdı. Tam anlamıyla söylenen bu değildi. Konuşmasının burasında Aydoğdu kollarını havaya kaldırarak “Arkadan tam sayfa “Yapamıyorsan takımın önünü aç”. Buyurun açtık gelin yapın.

BU İŞİ BELEDİYE ÜSTLENMELİ

   Bu işi ana sponsor olarak belediye üstlenmeli. 98’de bir tesis yaptık. Devlet-millet el ele yaptık. Gelin tesisleri görün. Akşamları; şarapçılar, akşamcılar, iskânsız bir yerde oturuyoruz. Mecbur kalıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanından rica ediyorum; sportif faaliyetlerin her türlü şeyine sahip çıkmak zorundadır. Herkes bu takıma sahip çıkmak zorundadır.

   Burada “bu sezon 739.000-TL gelir gelmiş. 967000-TL para harcamışız. 228.000-TL tarafımızdan harcanmıştır. 2.663.90.24TL gelir toplamı, 3.315.540.24 TL gider, 651.630-TL benim ve yönetim tarafından konulmuştu diyen Aydoğdu konuşmasının devamında şunları söyledi.

   Burada büyükşehir belediye başkanının karar alması lazım. Yeni bir dönem başlatması lazım. Almazsa ancak 3. ligde kalırız. Seçimlerden sonra inşallah çözüm bulacağız. Tekirdapsğor’a sabit gelir kaynakları bulmamız, acil çözüm bulmamız lazım. İlimizin bütünlüğü, reklamı, tanıtılması için bu takıma sahip çıkmamız lazım. Başka Aydoğdu son şampiyonlukta kendisine destek olanlara teşekkür ederek konuşmasını “Biz; Tekirdağspor’a sahip çıkmak zorundayız. Başka bir Tekirdağ yok. Başka bir Tekirdağspor yok” diyerek bitirdi.

DENETİM VE TAHMİNİ BÜTÇE

   Denetim Kurulu raporunu Ercan Kısa okudu. Yönetim ve denetim kurulu raporları oylamasında oy birliği ile ibrası yapıldı. Tahmini bütçe okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

   Günay; geçen hafta çoğunluk olmadığı için bu haftaya kaldı” dedi. Aydoğdu söz isteyerek kürsüye geldi. Aydoğdu “Yılbaşına kadar bize 1 trilyon para lazım. Biz her şeye rağmen bu yönetimle götürebildiğimiz kadarıyla ötüreceğiz. Yeni liste varsa seve seve bırakırız. Eski listeyle yönetimin aynen devamı oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Tekirdağsporlu yöneticiler takımı kayyuma bırakmamak için göreve devam edeceklerini bildirdiler. 15 kişilik Yönetim listesi ile denetleme listesi asil ve yedek üyeleri okunarak oylandı. Oy birliği ile ayni yönetimin devamı kabul edildi.

KADİR BAŞKAN TESİSİMİZİ GERİ VERSİN; GEREKİRSE DAVA AÇARIZ

   Toplantıda dilek ve temenniler bölümünde son sözü alan Aydoğdu oldu. Aydoğdu “Biz; Tekirdağspor’a siyaseti sokmadık, sokmayız. Tesislerimizi Ahmet Aygün aldı. Adem Dalgıç bizi tesisten attı. Kadir Başkan tesisimizi geri versin. Bir yumruk olacağız, bu tesisi biz geri alacağız. Bizim çocuklarımız Moskova’dan mı geldi? Tek yumruk başkanımıza gidiyor, tesisimizi geri istiyoruz. Gerekirse dava açarız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın