Cuma , 26 Nisan 2024

TRAKYAKENT’TEN PROJE HAZIRLAMA KAMPI

Trakya Belediyeler Birliği, üye belediyelerinin gelişimlerine ve büyümelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda birlik tarafından organize edilen ve Birliğe üye 43 belediyenin personelinin katılacağı “Proje Hazırlama Kampı” konulu organizasyon, 22- 23 Eylül tarihlerinde Süleymanpaşa İlçesinde yapılacak.

Pandemi sürecinin de etkisiyle yerel yönetimlerin ekonomik olarak sıkıntılar yaşadığı bu günlerde belediyeler için can suyu olacak ve çalışmalarına çok önemli katkılar sağlayacak bu etkinlik belediyelerin kendi bünyesindeki personeliyle fonlar elde etmesine yardımcı olarak, kendi projecilerini yetiştirmelerine vesile olacak.

Avrupa Birliği (AB) fonlarını elde etmek için nasıl proje hazırlanır, proje hazırlarken nelere dikkat edilmeli, AB projeleri için ön başvuru ve tam başvuru nasıl yapılır, proje bütçesi nasıl oluşturulur gibi birçok konu ve daha fazlası bu kampta belediyelerin personeline anlatılacak.

Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, program ile ilgili açıklamasında; “Trakya Belediyeler Birliği olarak belediyelerimize desteğimizi sürdürüyoruz. Hazırlamış olduğumuz “Proje Hazırlama Kampı” konulu çalışma programımızla personelimizin gelişim ve birikimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu tarz organizasyonlarla belediyelerimizin AB fonları vesilesiyle gelir elde edebilmeleri noktasında faydalı olacak çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Düzenlemiş olduğumuz bu toplantı ve devamında belediyelerimizin kendi projecilerini yetiştirmelerine imkân sağlamak istiyoruz. Amacımız, tüm belediyelerimizin kendi bünyelerinde hibe ve fonları elde edebilecekleri ve proje yazabilecekleri kendi projecileri olması. Trakya Belediyeler Birliği olarak üye belediyelerimizin talepleri ve beklentileri konusunda detaylıca bir çalışma gerçekleştirdik. Programın tüm üye belediyelerimize ve personelimize fayda sağlamasını diliyorum” dedi.

PROJE HAZIRLAMA KAMPI PROGRAMI

22 EYLÜL 2020 SALI: 09.15 – 10.00 Politika ve finansman ilişkisi, 10.15 – 11.15 Hibe rehberinin doğru okunması, 11.15 – 12.15        Gruplara ayrılarak proje iskeleti oluşturma, 13.15 – 14.30 Ön başvuru belgesi doldurma (1. Bölüm), 14.30 – 16.30 Ön başvuru belgesi doldurma (2. Bölüm) 23 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA: 09.15 – 10.45 Tam başvuru belgesi doldurma (1. Bölüm), 11.00 – 12.15 Tam başvuru belgesi doldurma (2. Bölüm), 13.15 – 14.45 Tam başvuru belgesi doldurma (3. Bölüm), 15.00 – 16.30  Mantık Çerçevesi ve Bütçe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın