Cumartesi , 27 Nisan 2024

YILMAZ PROFESÖR OLDU

   NKÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü İsmail Yılmaz Akademik Kadroda terfi alarak Profesör Doktor unvanını aldı.

Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ kimdir?

   1969 yılında Tekirdağ’ın Aşağıkılıçlı Köyü’nde doğan Yılmaz; ilkokul, ortaokul ve lise tahsilini Tekirdağ’da tamamladı. 1988 yılında kazandığı Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü’nden 1992 yılında mezun olarak aynı bölümde yüksek lisans öğrenimime başladı. Aynı yıl Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümüne araştırma görevlisi olarak atandı.

   Yüksek lisans programını 1994 yılında, doktora programını 1998 yılında tamamlayan Yılmaz aynı yıl Yardımcı Doçent olarak atandı. 2010 yılında Doçentlik sınavını başarı ile tamamlayıp Doçent doktor unvanı almaya hak kazandı. Halen aynı bölümde Profesör Doktor olarak öğretim üyeliği görevi yapmaktadır.

   Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ ın 1 adet uluslararası kitap editörlüğü ile uluslararası ve ulusal dergilerde ve kongrelerde yayınlanmış 124 makalesi bulunmaktadır. 2005 yılında Trakya Üniversitesi’nden 2009 ve 2012 yıllarında da Namık Kemal Üniversitesi’nden bilimsel yayınlarından dolayı ödüller almıştır.

   4 yıl süreyle Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Yılmaz; Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini 2009 yılından ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini 2011 yılından bu yana yürütmektedir. İsmail Yılmaz evli ve iki kız babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın